Nappi-hankkeen pisteellä vilinää School Action Day-tapahtumassa

Nappi-hanke osallistui tänään 23.9.2019 Leppävaaran liikuntapuistossa järjestettyyn School Action Day-tapahtumaan. Tapahtuma on osa Euroopan Urheiluviikon Avajaisia, jonka tavoitteena on urheilun lisääminen Euroopassa. Suomella on EU-puheenjohtajamaana tässä tärkeä rooli with this site.

Nappi-hankkeen pisteellä kävi useampi sata lasta ja nuorta kokeilemassa taitojaan ja onneaan pallonheiton parissa. Kilpailuhenki sai monet innokkaat palaamaan aina uudelleen ja uudelleen pingpong-pallon pariin. Palkinnoksi oikeaan kuppiin heitosta sai Laurea-karkin J Suosio olikin valtava ja pisteen ympärillä kierteli non-stopina jonoa, mahtavaa! Lisäksi halukkaat pääsivät rapsuttelemaan pientä Maksim-koiranpentua, joka ihastutti niin ohikulkijoita kuin pelaajia.

Tapahtuman aikana saimme oivan tilaisuuden markkinoida hankkeen Liikuntakaveri-toimintaa ja saimmepa yhden uuden liikuntakaverina toimimisesta innostuneen nuorenkin mukaan. Lisäksi tapasimme hankkeen mukavia toimijoita niin Espoon kaupungilta kuin Vammaisurheilu- ja liikunta VAU:lta ja kehittelimme uusia ideoita mm. Palloliiton kanssa.

Huikea päivä ja uskomaton määrä koululaisia!

 

Jätä kommentti

Vastaa