Nappi-hankkeen ensimmäinen liikuntalajikokeilu oli onnistunut

Nappi-hankkeen ensimmäinen liikuntalajikokeilu pidettiin Lohjan liikuntakeskuksen aurinkoisessa ympäristössä torstaina 9.5.2019. Paikalla tapahtumassa oli eri seurojen ja lajien edustajia, mm. Lohjan Palloseura FC Uniikki, ViTa, Lohjan salibandy, St.Laurence Golf sekä Aplico. Lisäksi päivän aikana oli mahdollisuus kokeilla kepparirataa, rapsutella Terapianurkan pikkuista agility-ponia sekä hypätä hevoskärryajelun kyytiin. Muonituksesta vastasivat upeat ja iloiset Lohjan Martat.

Nuorilta ja perheiltä kerättiin tapahtuman aikana palautetta ja sen perusteella eri liikuntalajien kokeilu koettiin hyödylliseksi. Etenkin jalkapallo koettiin innostavaksi ja FC Uniikki sai monta uutta harrastuksesta kiinnostunutta liikkujaa. Päivästä saatu palaute antoi myös vahvistusta sille, että liikuntalajikokeilulle on tarvetta ja tapahtuma koettiin hyödylliseksi.

Moni osallistuja toivoi myös liikuntakaveria, joka lähtisi mukaan esimerkiksi uimaan, kuntosalille tai vaikkapa leffaan.

Liikuntakaverina toimisesta kiinnostuneet tai liikuntakaveria etsivät erityistä tukea tarvitsevat nuoret voivat ollaedelleen  yhteydessä hankkeen projektipäällikkö Heidi Jokiseen heidi.jokinen@laurea.fi. Ensimmäiset liikuntakaveriparit on jo muodostettu ja kokemukset ovat olleet hyviä.

Seuraava liikuntalajikokeilu järjestetään syksyllä 2019.

 

 

Jätä kommentti

Vastaa