Nappisuoritus Kisakalliossa oli täynnä hyvää mieltä ja nappisuorituksia!

Yhteinen aloitus sai kaikille lämpöä syksyn viileyteen

16.9.2020 vietettiin Kisakallion urheiluopistolla Laurea-ammattikorkeakoulun koordinoiman Nappi-hankkeen, Suomen Paralympiakomitean ja Kisakallion liikuntaneuvojaopiskelijoiden yhteisesti suunnittelemaa Nappisuoritus-tapahtumaa. Tapahtumaan osallistui reilut 100 lasta ja nuorta ohjaajineen ja menossa mukana oli osallistujia muun muassa Routionmäen yhteiskoulusta Lohjalta sekä Ammattiopisto Liven Leppävaaran yksiköstä.

Alkuperäinen päivä huhtikuulta jouduttiin siirtämään vallitsevan koronatilanteen vuoksi syksyyn, joten päivää odotettiin jo innolla. Säätiedotteet antoivat sadetietoja päivälle, mutta onneksi pahimmat sadepilvet kiersivät Kisakallion.

Tapahtumassa oli monia eri liikuntalajeja kokeiltavana aina tarkkuuspallonheitosta hauskaan jättiritsaan, metsäseikkailuun ja curlingiin. Palautteiden mukaan moni koki juuri uudenlaiset lajit ja esimerkiksi apuvälineiden testauksen kiinnostavimmaksi. Apuvälineitä Kisakallioon toi Suomen Paralympiakomitea ja Solia.

Jokainen osallistuja sai kisapassin isojen kilpailujen tyyliin.

”Parasta tuntui olevan lajikokeilu, jossa sai viipyä pidempään sen lajin parissa, mistä eniten innostui” kertoi erityisopettaja Live ammattiopistosta.

Osallistujille ilmaisen liikuntapäivän tavoitteena oli tarjota uusia kokemuksia, elämyksiä sekä liikunnan iloa. Positiivisten kokemusten toivotaan innostavan nuoria liikunnallisen elämäntavan pariin pidemmälläkin aikavälillä ja ylläpitävän näin erityistä tukea tarvitsevien nuorten terveydestä.

Jätä kommentti

Vastaa